Om STENI

STENI leverer arkitektoniske uttrykk folk legger merke til – og husker. Fasadeløsninger fra STENI gjør det mulig for arkitekter å designe bygg med unike uttrykk – som varer i generasjoner.

HISTORIE

STENI er norsk gründersuksess, og bedriften har siden etableringen i 1965 fokusert på å tilby fasadeløsninger som gir unike og varige arkitektoniske uttrykk - med svært høy kvalitet.

STENI ble etablert som et familieeid selskap i 1965. Fasadeplatene er utviklet for å takle røffe og krevende norske klimaforhold.  Selskapets hovedaksjonærer er i dag selskapet Accentone 2012 Holding Ltd.

STENI har omkring 130 ansatte, og hovedkontor, produksjon, lager og Fabrikkutsalg ligger i Lardal i Vestfold.

STENI har salgsselskap i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Nederland. I Europa, USA og Canada har STENI avtaler med distributører for salg og markedsføring av fasadeplatene.

Fasader fra STENI gjør det mulig for arkitekter å designe bygg med unike uttrykk – som varer i generasjoner.

 

FAKTA

  • Etablert i 1965
  • Hovedaksjonær Accentone 2012 Holding Ltd
  • Høykvalitets fasadeplater i polymerkompositt
  • Hovedkontor og produksjon i Vestfold, Norge
  • Internasjonalt selskap
  • Ca. 130 ansatte
image description

Våre verdier

RESPEKT
Vi viser respekt for hverandre, våre omgivelser, samarbeidspartnere og kunder. Vi bryr oss, er høflige og har en åpen og inkluderende kultur. Vi respekterer hverandres meninger og viser lojalitet til de beslutninger som tas.

NYTENKENDE
Vi er aktive søkere av ny kunnskap, og nysgjerrige til den utvikling som skjer i våre omgivelser. Vi søker kreative løsninger og verdsetter endringer som bidrar til positiv utvikling.

KVALITET
Vi stiller høye krav til kvalitet i alt vi gjør, og leverer i henhold til forventninger, krav og spesifikasjoner. Vi gjør hva vi sier, er seriøse, ansvarlige og transparente.

KUNDEORIENTERT
Vi er opptatt av å finne gode løsninger sammen med våre kunder. Vi utforsker markedets behov og forventninger, og har et stort kundefokus gjennom hele verdikjeden. Vi er stolte av våre leveranser til markedet, og ser på kunden som vår fremste ambassadør.